Virginia Hotel- Luxury hotel since 1985

a panzió

szobák

Kapacitásunk: maximum 30 fő
Szobák száma: összesen 12 db.,

Szobánkénti kapacitás:
  • 8 db 2 ágyas szoba
  • 2 db 3 ágyas szoba
  • 2 db 4 ágyas szoba
Képek

Étkezés

A panzió étkezője 25-30 fős konferencia megszervezésére is alkalmas. A létesítménynek külön étterme nincs (zaj, konyhaszag, jövés-menés kizárva), a legközlebbi étterem 200m-re található.
képek

Szolgáltatások

Borkóstolásra megbízható pincéket ajánlunk, program és túrajavaslatokkal szívesen állunk vendégeink rendelkezésére.
Wifi is rendelkezésre áll.
képek

Parkolás

A vendégek autója a panzió zárt udvarában ingyen parkolhat.
képek

A panzió

Általános felszereltség
Természetesen minden szobához zuhanyozós fürdőszoba, televízió és hűtőszekrény tartozik. 8 szobánkhoz szatelit is tartozik. Szobáink különbözőek, vagy skandináv fenyőbútorokkal, vagy Zala tölgybútorokkal berendezve. A panzió egészére a stílusharmónia és a meghittség jellemző.

A 3-as szobának saját konyhája is van.
2-es és 7-es szoba toronyszoba.
Apartmanok
A helyiségek közül egy darab apartmanban található (3-as), saját konyhával, s mivel ez a szoba a toronyban helyezkedik el így az ágyak két szinten vannak. (Gyerekes családok kedvenc szobái). A szobának saját nappaliként vagy étkezőként funkcionáló előtere is van.
Szolgáltatások
Borkóstolásra megbízható pincéket ajánlunk, program és túrajavaslatokkal szívesen állunk vendégeink rendelkezésére, de rendelkezünk egy saját kb. 200 éves pinceszakaszal. Áraink a háromszemélyes túrakenu és a tandemkerékpár használatát is tartalmazzák.

A panzió kenujával az épülettol 100 m-re lévő Bodrogon vízre szállhat, s vagy a Tisza-Bodrog irányába evezhet, vagy pedig felfedezheti a Bodrog és mellékágának a Zsarónak a ritka szépségű növény és állatvilágát, élvezheti a táj nyugalmát és csendjét.

Wifi is rendelkezésre áll
Rendezvények
Szobáink és apartmanjaink családok és baráti társaságok elszállásolására kiváló. A panzió étkezője 25-30 fős konferencia megszervezésére is alkalmas. A létesítménynek külön étterme nincs (zaj, konyhaszag, jövés-menés kizárva), a legközlebbi étterem 200m-re található.

Tudnivalók

Költségek:

Reggeli: 2000,-Ft/fő/nap
IFA : 400,-Ft/fő/nap
Kutya, macska: 2000,-Ft/nap

Rendezvény, ünnepnapi felár: 1.000,-Ft/fő/nap
(max. 3 egymást követő napra).

Banki átutalás:

Torkolat Kft
4400. Nyíregyháza, Víz u. 35/c
KHB 10404405 44012375 00000000

Áraink a háromszemélyes túrakenu és a tandemkerékpár használatát is tartalmazzák. A vendégek autója a panzió zárt udvarában ingyen parkolhat.

Előleg esetén:

A szoba ára attól függ, hogy egy szobában hány vendég van. Előleg fizetés esetén lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb az esedékes érkezés dátumát megelőző tíz nappal. Ennél későbbi időpontban történő lemondás esetén előleget nem fizetünk vissza. Időben visszamondott szálláselőleg visszafizetése után 500,-Ft foglalót számítunk fel.